Dacia a livrat, în București, Duster-ul cu numărul 1.000.000

Succesul pe care marca românească îl înregistrează a depășit de mult barierele țării. Chiar și așa, poate prin noroc sau că poate așa era normal, exemplarul cu numărul 1.000.000 a fost livrat în România, la București.

 

Dumitru Jianu, din București, a devenit posesorul automobilului Duster cu numărul 1.000.000 fabricat de uzina de la Mioveni.  Este vorba de un model Duster Black Touch 4×4, de culoare Verde Altaï, echipat cu motorul pe benzină de 114 CP. Cheia mașinii i-a fost înmânată clientului de către Hakim Boutehra, Director General Renault Commercial Roumanie. Înglobând atributele specifice ale mărcii Dacia – robustețe, spațiu interior generos, excelent raport prestații/preț, Duster s-a impus, încă de la lansare pe cele mai exigente piețe ale Europei Occidentale, precum Franța, Germania, Marea Britanie sau Elveția. Fără îndoială, Duster este un succes și pe piața din România.

“Duster reprezintă cartea de vizită a gamei Dacia. Este modelul care a reușit să impună marca noastră atât în România, cât și în numeroasele țări unde clienții sunt în căutarea unui SUV robust și modern. Sunt încântat să înmânez azi cheia acestui model aniversar unui client din România – leagănul mărcii Dacia”, a declarat Hakim Boutehra.

Reînnoit la sfârșitul anului 2013, Duster este produs în uzina de la Mioveni – județul Argeș – precum și în mai multe uzine din afara României, în Rusia, India, Columbia și Brazilia. În primele 11 luni ale anului 2016, aproape 6.300 de vehicule Duster au fost livrate clienților români, ceea ce plasează SUV-ul Dacia pe locul al doilea în clasamentul celor mai vândute modele din România.