Ediţie specială: Toyota Auris Hybrid Black Edition

Toyota România lansează o ediţie specială pentru Toyota Auris Hybrid. Este vorba despre Black Edition care imprimă un caracter sportiv compactei nipone.

Toyota Auris Hybrid Black Edition vine cu plafon și oglinzi în culoare neagră, jante din aliaj de 17 inchi, spoiler negru și antenă neagră în formă de aripioară de rechin, grilă frontală neagră, scaune sport cu tapițerie Alcantara.

Toyota Auris Hybrid Black Edition dispune de Toyota Safety Sense, care include 4 tehnologii active inovatoare, cu scopul de a reduce accidentele și de a oferi un mediu confortabil și sigur de condus: sistemul Pre-coliziune prevăzut cu o cameră video și senzori-laser, care monitorizează mașinile din față, alerta pentru depășirea benzi, sistemul de asistență rutieră care monitorizează semnele de circulație de pe șoseaşi fază lungă automată.

Preţ în România

Toyota Auris Hybrid Black Edition cu opţiunea de vopsea perlată poate fi comandată pe piaţa locală cu un preţt de pornire de 23.823 euro cu TVA. Maşina este deja disponibilă la vânzare din stock şi poate fi văzută la dealerii Toyota din România.

Adaugă un comentariu