Kia Picanto – Primele poze oficiale

Oficialii Kia nu au mai avut răbdare și au publicat primele poze cu viitoarea generație Picanto. După cum știți, modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment programat pentru luna martie a acestui an.

Primele poze cu noua generație Kia Picanto sunt cele cu versiunea de top GT Line. Observăm cu micuțul model asiatic oferă un design extrem de agresiv și sportiv. Exteriorul lui Picanto a fost dezvoltat de echipele din Coreea de Sud și Germania.

În plus, noua generație a modelului asiatic are un amptament ceva mai mare, iar consolele au fost scurtate. În ceea ce privește dinamica, oficialii Kia spun că aceasta a fost mult îmbunătățită.

Nici interiorul nu a fost uitat de Kia. Noua generație Picanto vine cu un habitacul modificat radical. Vedem un panou de bord îmbunătățit consistent și un sistem de infotainment care funcționează acum prin intermediul unui ecran generos. Acesta va fi compatibil și cu Apple CarPlay și Android Auto.

2017-kia-picanto-3

Pentru moment, oficialii Kia nu au oferit detalii cu privire la motorizări. Cu informații complete vom reveni după debutul lui Kia Picanto în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Adaugă un comentariu