Kia Soul, acum și cu motorul de 204 CP

Kia s-a gândit să mai pipereze puțin viața fanilor, motiv pentru care va expune un Soul echipat cu motorul de 1,6 litri și 204 CP în cadrul Salonului Auto de la Paris. Unitatea este cuplată la o cutie cu dublu-ambreiaj cu șapte rapoarte.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 7,5 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 196 km/h. Dar modificările aduse lui Soul nu se opresc aici.

Sud-coreenii vor oferi pe această versiune o grilă față restilizată, două terminații pentru sistemul de evacuare și jante cu design special de 18 inchi. Interiorul va fi oferit în negru și portocaliu.

kia-soul-gt-paris-2016-1

Restul gamei Soul va fi disponibilă cu lumini LED integrate în bara de protecție față, o grilă restilizată și nu numai.

Tot în cadrul Salonului Auto de la Paris, Kia va sosi și cu o versiune ușor modificată a lui Carens. Începând din această toamnă, modelul va fi disponibil cu jante din aliaj cu dimensiuni cuprinse între 16 și 18 inchi și cu o culoare nouă pentru caroserie. La interior, ecranul de 7 sau 8 inchi este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto și folosește un sistem de navigație dezvoltat de TomTom.

Adaugă un comentariu