LARTE Design a prezentat un pachet special pentru Tesla Model S

Casa de tuning germană LARTE Design a prezentat un kit de caroserie special pentru Tesla Model S în cadrul Top Marques Monaco. Partea frontală a modelului electric de proveniență americană are acum un spoiler mult mai agresiv, o grilă revizuită și prize de aer ușor restilizate.

Confrom tunerului german, Model S poate fi echipat și cu un spoiler spate nou, dar și cu un eleron discret montat pe capota portbagaj, ecuațiia fiind încheiată de un set de jante speciale. Un lucru interesant este acela că toate elementele noi de caroserie sunt fabricate din fibră de bazalt, produs care este extras din rocă vulcanică. Astfel, masa componentelor înlocuite a scăzut dramatic.

tesla model s larte design (4)

O altă premieră pe care LARTE Design a prezentat-o în cadrul Top Marques Monaco este un Range Rover Sport WINNER. Acesta are un kit de performanță care crește puterea dieselului V8 de la 339 CP la 400 CP. Mai mult decât atât, oficialii companiei de tuning spun că acest model poate fi condus de vizitatorii evenimetului din Monaco.

Pentru exterior, LARTE Design îi oferă SUV-ului britanic un kit de caroserie extrem de agresiv, dar totodată și elegant.

Adaugă un comentariu