M-Sport a pregătit un pachet special pentru Ford Ranger

Când te gândești la un pick-up de performanță, în minte îți vine imediat Ford F-150 Raptor. Dar europenii nu au noroc de acest model, motiv pentru care specialiștii de la M-Sport au pregătit o serie de îmbunătățiri pentru Ford Ranger.

Britanicii au ales versiunea echipată cu unitatea de 3,2 litri TDCi care produce 200 CP și 470 Nm. Din păcate, M-Sport nu a declarat nimic dacă valorile oferite de propulsor au crescut sau nu, însă ne asigură că sunetul a fost îmbunătățit consistent mulțumită unui nou sistem de evacuare.

ford ranger m-sport (3)

Ford Ranger by M-Sport a pregătit o suspensie sport, jante de 18 inchi și aripi ceva mai late. De asemenea, grila a primit un set de lumini suplimentare, plus o serie de elemente de caroserie vopsite în negru și anvelope AT. Interiorul dispune acum de un volan sport, de o tapițerie din piele și de geamuri speciale.

Pentru ceva mai mulți bani, M-Sport poate aplica pe Ranger un kit de off-road. Acesta vine cu suspensii noi, cu o gardă la sol ceva mai mare, cu și mai multe lumini suplimentare și cu protecții noi. Conform M-Sport, Rangerul o să fie disponibil începând cu luna septembrie și nu va putea fi cumpărat din orice showroom.

Adaugă un comentariu