Mercedes-AMG aplică modificările de pe A 45 facelift și pe celelalte modele din gamă

La finele lunii trecute, Mercedes-Benz a prezentat noul Clasa A facelift, iar după cum era normal, și versiunea A 45 a avut parte de un tratament special. Astăzi, Mercedes-AMG vine să ne anunțe că modelele de la baza gamei (CLA 45 4Matic, CLA 45 Shooting Brake 4Matic și GLA 45 4Matic) vor primi și ele o parte dintre îmbunătățirile oferite pe A 45 facelift.

Cea mai importantă modificare constă în creșterea performațelor motorului de 2,0 litri turbo la 381 CP și 475 Nm. În plus, transmisia cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte a fost modificată pentru un plus de performanță.

mercedes-amg (2)

În aceste condiții, Mercedes-AMG CLA 45 4Matic accelerază de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde, cu 0,4 secunde mai rapid față de versiunea anterioară. În cazul variantei Shooting Brake, același sprint va fi realizat în 4,3 secunde, iar pentru GLA 45 AMG 4Matic, timpul de accelerare va fi de 4,4 secunde.

Conform oficialilor germani, versiunile entry-level ale gamei AMG vor avea o ținută de drum care poate fi ajustată de AMG Dynamic Select. Cei care vor și mai multă dinamică și performanță pot opta pentru pachetul AMG Dynamic Plus. Acesta aduce cu sine cu și pachetul AMG Ride control, dar și un diferențial mecanic pentru puntea față.