MINI Countryman va fi oferit într-o versiune hibridă

Acum câteva săptămâni au tot apărut o serie de informații cu privire la un model MINI cu propulsie alternativă. Pentru a șterge orice urmă de îndoială de pe buzele fanilor, oficialii MINI s-au hotărât să prezinte câteva imagini cu viitorul Countryman hibrid.

După cum probabil vă imaginați, MINI a venit cu un model camuflat, însă ne-a oferit ceva detalii interesante. Din punct de vedere estetic, viitorul model plug-in hibrid va avea un capac special care va ascunde zona de reîncărcare, butonul pentru pornirea motorului va avea culoarea roșie, iar în locul turometrului vom vedea rezerva de energie din baterii.

mini-countryman-hibrid-3

Asemeni modelelor BMW, și viitorul hibrid MINI o să integreze mai multe moduri de funcționare. Va exista un mod pentru conservarea energiei, unul care va îmbina resursele unităților pentru un consum cât mai mic și un mod electric 100%. În cazul în care vei folosi modelul doar în modul electric, viteza maximă va ajunge până la 125 km/h. Dacă te decizi să treci pe modul automat (electric + combustie internă), viteza maximă în modul electric nu va depăși 80 km/h.

Pentru moment, acestea sunt singurele informații pe care producătorul britanic le-a oferit. Așteptăm cu nerăbdare și comunicat care anunță lansarea oficială.

Adaugă un comentariu