MINI a prezentat noul John Cooper Works Clubman

Începând de astăzi, gama John Cooper Works mai are un membru. Vorbim despre noul MINI John Cooper Works Clubman All4. După cum deja ați intuit, modelul producătorului britanic are un design mult mai sportiv, un interior specific gamei John Cooper Works și o motorizare pe măsură.

Din punct de vedere estetic, remarcăm o serie de elemente aerodinamice specifice modelelor de performanță, jante de 18 inchi, prize de aer ceva mai generoase și logo-ul John Cooper Works. Interiorul integrează scaune sport, iar atmosfera a fost garnisită de același logo John Cooper Works amplasat pe diverse elemente din habitaclu.

mini-john-cooper-works-clubman-all4-14

În dreptul modificărilor mai amintim suspensia spot și sistemul de franare semnat de Brembo. Sub capota lui MINI John Cooper Works Clubman se află motorul de 2,0 litri capabil să producă 231 CP și 350 Nm.

Cuplat la o cutie manuală cu șase trepte sau la una automată cu opt rapoarte, modelul producătorului britanic poate accelera de la 0 la 100 km/h în 6,3 secunde, iar repriza 80 – 120 km/h este realizată în 6,9 secunde. Vă reamintim că tracțiunea integrală All4 este standard.  Consumul de carburant anunțat de producător este de 7,4 l/100 km, iar emisiile de CO2 se cifrează la 168 g/km.

Adaugă un comentariu