MINI Seven, personalizare cu iz istoric

MINI a pregătit o ediție specială pentru hatchback-ul său. Denumită Seven, versiunea face trimitere la Austin Seven, modelul cu care producătorul britanic își începea cariera în industria auto.

Noul MINI Seven este disponibil în ambele versiuni de caroserie (trei uși și cinci uși) și vine cu în clasicele versiuni Cooper, Cooper D, Cooper S și Cooper SD.

Citește și: MINI împlinește 15 de ani de la relansarea sub stindardul BMW

Caroseria lui MINI Seven poate fi vopsită în trei nuanțe noi, cea ma interesantă fiind Lapisluxury Blue. Plafonul și carcasele oglinzilor laterale sunt vospite în nuanța Meltin Silver, iar jantele au un look nou și un diametru de 17 inchi. Pragurile primesc inscripția MINI Seven, iar același lucru se întâmplă și în cazul accesoriilor exterioare.

2016 mini seven (5)

Citește și: Cinci repere din istoria Mini

La interior, MINI Seven are parte de o caroserie din material textil și piele, de accesorii din plastic Piano Black și de logo-ul cu denumirea modelului amplasat în mijlocul instrumentelor de bord. Asemeni oricărui MINI, Seven poate fi personalizat cu diverse pachete, fiecare client având liber la creativitate.

Adaugă un comentariu