Hyundai Santa Fe facelift: iată primele imagini oficiale

Hyundai a pregătit un facelift masiv pentru Santa Fe, lucru evidențiat convingător de schimbările estetice pe care le-a suferit SUV-ul de clasă medie.

Citește și:

Au! Ce poți păți într-un accident dacă îți ții picioarele pe bord

Hyundai a publicat primele imagini oficiale cu Santa Fe, SUV-ul de clasă medie al sud-coreenilor bucurându-se de un facelift substanțial, atât din punct de vedere estetic cât și tehnic și tehnologic.

La exterior, Santa Fe se remarcă acum printr-o grilă mai lată, flancată de faruri. Totodată, acesta primește două blocuri optice deasupra farurilor, care formează semnătura luminoasă în forma literei T. În partea din spate, Santa Fe primește o bară luminoasă care leagă blocurile optice din spate. Este și primul model care poate fi comandat cu pachetul Luxury, cu jante de 20 de inci și bare față și spate mai coborâte.

Și la interior Santa Fe a fost retușat, tunelul median — de grosime generoasă — fiind redesenat. Bordul primește materiale fine la atingere, spune producătorul, și un sistem de infotainment cu diagonală de 10,25 inci. Intrumentarul de bord (12,3 inci) este și el digitalizat.

Hyundai nu a oferit detalii privind trenul de rulare sau ansamblul propulsor, însă ne-a reamintit că Santa Fe stă pe o nouă platformă și va primi motorizări plug-in hybrid și mild hybrid.

Hyundai Santa Fe facelift își va face debutul comercial în luna septembrie a acestui an.

Adaugă un comentariu

Articole similare