Novitec Rosso scoate untul din Ferrari California T

Casa de tuning Novitec Rosso a pregătit un pachet exterior și un kit de performanță pentru Ferrari California T. La exterior, proiectul celor de la Novitec integrează un pachet aerodinamic menit să îi ofere modelului italian un look mult, mult mai agresiv.

Pentru început admirăm un spoiler frontal care a fost testat în tunelul aerodinamic, un set de prize de aer mult mai generos dimensionate, dar și aripi laterale restilizate.

În zona posterioară putem admira eleronul discret, dar și difuzorul de aer. Ca orice tuner care se respectă, pachetul exterior se încheie cu un set de jante cu design special care au fost încălțate cu pneuri de înaltă performanță, semnate Pirelli.

ferrari california t by novitec rosso (9)

Conform oficialilor Novitec, toate accesoriile de caroserie sunt fabricate din fibră de carbon, pentru scăderea masei totale.

Așa cum afirmam la început, tunerul a pregătit și un kit de performanță. Astfel, motorul V8 de 3,8 litri dezvoltă 646 CP la 7.400 rpm și 856 Nm începând cu 4600 rpm. Vorbim despre o creștere de 86 CP și 101 Nm.

În aceste condiții, Ferrari California T modificat de Novitec Rosso este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,3 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 323 km/h.

Adaugă un comentariu