Oficial: Aston Martin Vanquish Carbon Edition – Poze si detalii

In urma cu doua zile, Aston Martin a publicat un teaser video cu o viitoare versiune speciala dedicata lui Vanquish. Astazi, oficialii britanici au publicat detaliile complete, dar si denumirea editiei speciale.

Vorbim despre Aston Martin Vanquish Carbon Edition, un model care va fi disponibil in versiunile de caroserie Coupe si Convertible. Clientii vor putea alege o caroserie vopsita in alb sau negru, iar Vanquish Carbon Edition va sosi cu rame de culoare neagra pentru geamuri, etriere speciale si jante in 10 spite cu un design atractiv.

La interior, britanicii ofera o multime de accesorii si elemente din fibra de carbon impreuna cu un sistem audio de inalta calitate semnat Bang & Olufsen.

Citeste si: Aston Martin Lagonda – Fotografii noi cu versiunea de pre-productie

In ceea ce priveste motorizarea, sub capota lui Aston Martin Vanquish Carbon Edition vom regasi unitatea V12 de 6,0 litri botezata AM29. Aceasta este capabila sa produca 576 CP, resursele urmand sa fie puse pe sosea prin intermediul transmisiei Touchtronic III cu opt rapoarte. In aceste conditii, Vanquish Carbon Edition va accelera de la 0 la 96 km/h in 3,6 secunde, iar viteza maxima se va opri in dreptul valorii de 323 km/h.

Citeste si: Aston Martin Virage Shooting Brake by Zagato

Adaugă un comentariu