Oficial: Bentley Mulsanne Speed – Detalii cu cel mai nou produs britanic

Bentley a prezentat astazi noul Mulsanne Speed. Modelul britanic a fost conceput pentru a oferi o experienta eleganta de condus in conditii rapide si poate fi comandat in patru culori de caroserie: Spectre, Candy Red, Camel si Marlin.

De asemenea, grila radiatorului vine acum cu accente de culoare neagra, cu un spoiler nou ce integreaza prizele de aer si vedem si un set de jante de 21 de inch. La interior, clientii viitorului Bentley Mulsanne Speed vor primi optiuni noi de personalizare, culori mai vii si o tapiterie extrem de eleganta.

Citeste si: Bentley si Vertu au semnat un parteneriat pe 5 ani pentru dezvoltarea unor telefoane de lux

Sub capota, noul Bentley Mulsanne Speed vine cu o versiune imbunatatita a unitatii V8 de 6,75 de litri capabil sa produca 537 CP si 1.100 Nm. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 4,9 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 305 km/h.

bentley mulsanne speed (1)

Pentru un plus de eficienta, motorul de pe noul Mulsanne Speed vine cu un sistem de dezactivare a cilindrilor. Astfel, motorul va emite 342 de grame de CO2, iar masina va avea un consum in regim mixt de 14,6 litri la 100 de kilometri.

Pentru un plus de sportivitate si dinamica, noul Bentley Mulsanne Speed soseste cu o transmisie cu opt rapoarte semnata ZF care beneficiaza si de un mod de lucru “S”.

Vezi si: Bentley Continental GT accepta Provocarea galetii cu ciment’

 

Adaugă un comentariu