Oficial: Hyundai i30 si i40 facelift – Noutatile finalului de an

Hyundai a prezentat astazi noul i20 Coupe. Alaturi de modelul de subcompact in trei usi, Hyundai a mai dezvelit noile i30 si i40 facelift.

 

Hyundai i30 facelift

La nivel exterior, Hyundai i30 facelift vine cu o serie de modificari minore la nivelul grilei si al jantelor. In plus, producatorul asiatic promite trei culori noi pentru caroserie: Polar White, Orange Caramel si Jet Black.

hyundai i30 facelift (9)

In plus, noul Hyundai i30 facelift va fi disponibil si alaturi de o noua motorizare. Vorbim despre unitatea de 1,6 litri turbo de 186 CP si 265 Nm. Agregatul va fi oferit doar alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte, de o suspensie modificata si de o directie imbunatatita. La final trebuie sa amintim si de sistemul de franare mai performant.

 

Hyundai i40 facelift

La nivel exterior, Hyundai i40 facelift integreaza blocuri optice revizuite, o grila hexagonala ceva mai sofisticata, un spoiler frontal nou si lumini de ceata cu tehnologie LED.

hyundai i40 facelift (1)

In ceea ce priveste gama de motorizari, i40 facelift va oferi motorul de 1,7 litri diesel capabil sa produca 115 CP si 280 Nm sau 141 CP si 340 Nm. Versiunea mai potenta va fi disponibila alaturi de o transmisie cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

Sursa | Hyundai

Adaugă un comentariu