Oficial: Land Rover Discovery Sport – Urmasul lui Freelander imbracat in haine moderne

Land Rover a prezentat in cadrul serii trecute noul Discovery Sport la Spaceport America, New Mexico, SUA.

Asa cum probabil ati mai citit, urmasul lui Freelander vine cu un design inspirat puternic de conceptul Discovery Vision si conturat de aspectul lui Evoque.

Partea frontala este dominata de noua grila Land Rover, iar spoilerul integraeza acum luminile de ceata cu LED-uri. Tot la nivel exterior, vedem protectii suplimentare pentru motor si evacuare, in timp ce versiunea de top va dispune de blocuri optice cu xenon si cu lumini diurne de tip LED.

Citeste si: Land Rover Discovery Sport – Primul clip care dezvaluie interiorul viitorului SUV britanic

La interior, Land Rover Discovery Sport se lauda acum cu materiale mai bune, cu un volan imbunatatit, cu accente metalice si cu un sistem de infotainment ce poate fi accesat prin intermediul unui ecran de 8 inch. Un alt lucru interesant consta in faptul ca bancheta din spate dispune de un sistem de glisare, pentru ca pasagerii sa aiba parte de confort maxim.

land rover discovery sport (10)

Noul Land Rover Discovery Sport dispune si de al treilea rand de scaune, pentru serile si concediile scurte petrecute alaturi de cercul de prieteni extins.

Conform oficialilor britanici, noul Land Rover Discovery Sport se va descurca bine atat pe asfalt, cat si in off-road asta datorita pastrarii ADN-ului.

In momentul lansarii, noul Land Rover Discovery Sport va fi disponibil alaturi de motoarele Di4 de 2,0 litri benzina si de unitatea de 2,2 litri tubodiesel. In 2014, Land Rover va mai introduce si motorizarea ED4 turbodiesel care promite emisii de CO2 de doar 119 grame per kilometru.

Citeste si: Land Rover Discovery Sport – 1,2 milioane de kilometri parcursi si 11.720 de teste efectuate (Video)

Conform oficialilor din Albion, noul Land Rover Discovery Sport va fi disponibil alaturi de o transmisie manuala cu sase raporate sau impreuna cu o cutie automata cu noua rapoarte.

https://www.youtube.com/watch?v=dnCi9WsheRA&list=UUZANLEnWKjMbuIkCtDUOqlA

 

Adaugă un comentariu