PARIS 2014: Hyundai i20 – Primele imagini cu interiorul noii generatii

In urma cu doar cateva zeci de minute va anuntam ca Hyundai a publicat prima schita cu viitorul i20 Coupe. Acum, oficialii producatorului asiatic au prezentat si primele imagini cu interiorul noului i20.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale interiorului acestui model este utilizarea unor blocuri de culoare, care creeaza senzatia de spatiu. Pentru suprafetele interioare – plansa de bord si interiorul portierelor – Hyundai a utilizat un material de calitate superioara, placut la atingere.

Conform oficialilor coreeni, Hyundai i20 va sosi cu patru versiuni ale interiorului: Elegant Beige, Grey Blue, Cappuccino si Comfort Grey, fiecare dintre acestea fiind inspirate de tendintele actuale.

hyundai i20 (12)

 

Noua generatie a lui Hyundai i20 se lauda cu spatiu mai mult pentru ocupantii locurilor din fata, in timp ce bancheta spate poate acomoda confortabil pana la trei adulti.

Tot la interior, Hyundai i20 se lauda cu un sistem video pentru mersul cu spatele si cu un sistem de infotainment care utilizeaza un ecran de 7 inch. Din toata aceasta ecuatie nu puteau lipsi navigatia si modurile de conexiune de tip USD si Bluetooth.

Citeste si: Hyundai i20 – Imagini si detalii cu noua generatie

Noua generatie i20 va fi prezentata publicului in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Paris 2014.

Adaugă un comentariu