Pentru moment, Porsche scoate din calcul un 911 electric

Au fost câteva declarații în cadrul cărora, oficialii Porsche s-au arătat deschiși în ceea ce privește dezvoltarea unui 911 electric. Totuși, August Achleitner, omul responsabil cu dezvoltarea gamei 718 și 911 spune că planurile din viitorul apropiat scot din calcul un model “verde”.

Oficialul Porsche spune că atât sistemele de propulsie electrice, cât și cele hibride au prea multe dezavantaje pentru a fi utilizate în prezent pe mașini sport.

“În opinia noastră, în acest moment nu are sens să oferim un 911 electric sau hibrid. Sunt prea multe dezavantaje. Da, sigur că putem oferi un astfel de model, dar mașina va fi prea grea și vor apărea multe dezavantaje”, a declarat oficialul Porsche.

Conform unor informații venite în urmă cu câteva luni, primul electric semnat de Porsche va avea forma unui sedan și va fi inspirat de conceptul Mission-E. Cei care așteaptă schimbarea trebuie să știe că acel electric nu va ajunge pe piață mai devreme de 2020. În aceste condiții, un 911 electric va avea și mai mult de așteptat.

Sursa | Carscoops

Adaugă un comentariu