Update: Porsche 911 facelift – Imagini și detalii cu sportivul german

Update: Colegii de la Auto Bild Germania au publicat o serie de detalii noi cu privire la viitorul Porsche 911 facelift. Conform datelor, motoarele de 3,4 și 3,8 litri de pe Carrera și Carrera S vor fi înlocuite cu unul de 3,0 litri turbo.

În cazul viitorului 911 Carrera, unitatea va dezvolta 370 CP, iar pentru Carrera S, motorul va fi modificat să ofere 420 CP, cu 20 CP mai mult pentru ambele versiuni. Cuplul motor pentru Porsche 911 Carrera S va ajunge la 500 Nm, o creștere de 60 Nm comparativ cu actuala versiune.

Cu detalii oficiale vom reveni după debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

————-

22.07.2015

Porsche a publicat primele imagini și detalii cu faceliftul operat pe iconicul 911. Modelul va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își va deschide porțile pe 17 septembrie.

Imaginile oferite de nemți ilustrează un prototip de test care adună kilometri și informații în Africa de Sud. La exterior, Porsche 911 facelift integrează spoilere modificate, prize de aer mai generoase, lumini de zi LED ușor îmbunătățite și blocuri optice cu un design interior revizuit. În plus, observăm semnalizatoarele cu LED poziționate în oglinzi și stopuri cu design nou.

porsche 911 facelift 991 (8)

Pentru interior, oficialii Porsche spun că 911 facelift va prelua noua sistem de infotainment prezent pe Cayenne facelift.

În dreptul motorizărilor există zvonuri care sugerează un nou propulsor turbo cu o cilindree mai mică de trei litri pentru versiunea de bază. În ceea ce privește puterea, aceasta va crește cu circa 20 – 30 CP pentru fiecare versiunea în parte, însă așteptăm și informațiile oficiale pentru confirmarea datelor.

Via | Autoexpress