Premierele Skoda din cadrul Salonului Auto de la Geneva

Skoda este unul dintre producătorii care va avea o mulțime de prezentări în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Alături de noua navă-amiral Superb, producătorul din Mlada Bolesslav va prezenta Skoda Octavia RS 230, Fabia Monte Carlo și versiunea aniversară dedicată întregii game botezată “Edition”.

 

Skoda Octavia RS 230

Skoda Octavia RS 230 va sosi la Geneva cu același look sportiv regăsit atât la interior, cât și la exterior. După cum sugerează și numele, noul produs sosit din Cehia va beneficia de 230 CP, cu 10 CP mai mult față de versiunea din care derivă. În aceste condiții, accelerația 0 – 100 km/h are loc în 6,7 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 250 km/h.

SKODA Octavia RS

Skoda Fabia Monte Carlo

Noua Fabia Monte Carlo va fi disponibilă cu o serie de elemente speciale, atât la interior, cât și la exterior. Printre cele mai importante modificări cu care modelul din Mlada Boleslav va sosi sunt jantele de 16 sau 17 inch din aliaj, suspensiile sport, plafonul panoramic și o serie de elemente de caroserie vopsite în negru. La interior, vedem un volan în trei spițe îmbrăcat în piele și scaune sport de culoare neagră.

150220 SKODA Fabia Monte Carlo (1)

Skoda “Edition”

Skoda va prezenta la Geneva și versiunea “Edition” pentru Fabia, Rapid, Octavia și Yeti. Cehii au pregătit această variantă pentru a celebra 120 de ani de la înființare și 110 ani de când primele automobile Laurin & Klement părăseau poarta uzinei din Mlada Boleslav.

Dintre elementele speciale amintim mânere în culoarea caroseriei, jante în două nuanțe, lumini de ceață și pachetul SunSet (lunetă și geamuri spate cu tentă). Pentru interior, pachetul Skoda “Edition” aduce o serie de elemente îmbrăcate în piele și aluminiu.

Adaugă un comentariu