Prima imagine teaser cu viitorul Hyundai Elantra – Update foto

Update: Hyundai a publicat o primă imagine cu interiorul viitorului Elantra. Modelul asiatic prezintă o consolă centrală desentaă în stil minimalist, dominată vizual de un ecran generos. Hyundai renunță și la marea majoritate a butoanelor fizice, funcțiile acestora urmând să se regăsească în interfața sistemului de infotainment.

interior hyundai elantra

————

19.08.2015

Hyundai a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Elantra. Deși oficialii sud-coreeni nu au declarat nimic cu privire la debut, zvonurile din piață sugerează o prezentare internațională în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Din fotografia teaser vedem cu noua Elantra va sosi cu un design mult îmbunătățit, menit să atragă și mai mult publicul tânăr. Grila frontală de dimensiuni generoase are o formă hexagonală și este completată perfect de blocurile optice inspirate ușor de cele gândite de Jaguar.

De asemenea, se observă o serie de elemente cromate și jante cu un design ceva mai atrăgător plus. Plafonul plonjat și parbrizul foarte înclinat îi oferă viitorului Elantra un look sport.

La interior, noul Hyundai Elantra va beneficia de un ecran tactil de 8 inchi prin intermediul căruia șoferul va accesa sistemul de infotainment. De asemenea, mo0delul sud-coreean promite scaune față și spate încălzite, un sistem audio de proveniență Infiniti, dar și compatibilitate cu sistemele Android Auto și Apple Car Play.

În dreptul motorizărilor, amintim doar de unitatea 1.6 T-GDi care promite 175 CP. Aceasta va fi cuplată la o transmisie cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte.

Adaugă un comentariu