Revista AUTO BILD nr. 24 din 24 noiembrie 2016

Cât de repede trece timpul… Parcă ieri era nou nouț, anunțând o nouă filosofie de design în gama BMW. Da, la Seria 3 ne referim, care a ajuns acum unul dintre cele mai vechi modele ale producătorului bavarez. Însă schimbarea nu-I departe, iar inginerii și designerii germani lucrează intens la dezvoltarea unei noi generații. Care sunt noutățile pe care le va aducea aceasta și când va debuta pe piață sunt informații pe care le puteți afla începând din 24 noiembrie, în numărul 24 al revistei AUTO BILD.

Între timp, tot în Germania, cea mai reprezentativă mașină compactă din industrie tocmai a trecut printr-un facelift. Este vorba de VW Golf, care începând de anul viitor va avea o altă față și multe tehnologii noi-nouțe. Vești bune vin și de la Ford, care a prezentat o versiune restilizată a lui EcoSport, modelul care de anul viitor va fi produs și la Craiova.

Pentru fanii testelor avem o listă lungă de modele pe care le-am condus pentru acest număr. În primul rând, avem primul test cu viitoarea generație a lui Opel Insignia, pe care AUTO BILD a condus-o în premieră mondială. De asemenea, avem primele impresii despre Peugeot 3008, SEAT Ateca, Mercedes-Benz CLA 250, Honda Civic și Renault Megane Estate.

În rubrica de comparative am publicat două teste foarte interesante: Audi SQ7 vs Tesla Model X P90D și un test cu măsurători extinse care îl vizează pe Mercedes-Benz E 200 T-Modell.

Duelul second-hand din acest număr atinge din nou polii rațiunii și ai emoției. Care este o alegere mai bună la 30.000 de euro: un BMW Seria 2 Active Tourer sau un BMW M5 Touring?

Ultimul meci din acest număr al revistei AUTO BILD îl puteți urmări la rubrica fascinație, unde revoluționara Honda NSX își măsoară forțele în fața mult mai conservatorului Nissan GT-R. Care pe care, deci?

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu