Serviciul Uber este disponibil și în Timișoara. Aici se practică cel mai mare tarif

La finalul săptămânii trecute v-am anunțat că serviciul de carsharing Uber a fost “activat” și în Brașov. Ei bine, oficialii Uber România se mișcă rapid și au anunțat că serviciul s-a extins și în Timișoara.

În orașul de pe Bega va fi practicat cel mai mare tarif de până acum: 1,7 lei/km. Cursa minimă are un tarif de 7 lei, iar taxa pentru anularea comenzii este de 6 lei.

“Oraşele continuă să se dezvolte, dar opţiunile de mobilitate au rămas aceleaşi. Cu Uber, oamenii au încă o alternativă pentru a ajunge în siguranţă acasă, la serviciu sau pentru a descoperi pur şi simplu oraşul, dacă sunt în vizită. Timişoara va fi gazda a sute de mii de turişti în următorii ani şi vrem să ne aducem contribuţia la un oraş dinamic”, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Decizia de a lansa Uber și în Timișoara a venit ca urmare a numărului mare de accesări din ultimele șase luni. Conform oficialilor Uber, în ultima jumătate de an, aplicația a fost deschisă în Timișoara de 3.000 de ori, semn că locuitorii își doreau un astfel de serviciu. Ca și până acum, Uber introduce o ofertă de lansare: o călătorie gratuită de până în 30 de lei pentru cei care introduc codul “Timișoara”.

Adaugă un comentariu