Toyota C-HR – Prima imagine teaser cu viitorul model de serie

Toyota va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva versiunea de serie a conceptului C-HR, prototip dezvelit în urmă cu doi ani în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Modelul prducătorului japonez va avea la bază platforma TNGA și va fi oferit cu un sistem de propulsie hibrid. Până la debutul oficial, Toyota a decis că este momentul să pună pe jar fanii, motiv pentru care a publicat și o imagine teaser.

Tot în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Toyota va aduce și versiunea europeană a lui Hilux. Pick-upul a primit un look nou care se înscrie perfect în linia de design niponă. Cât despre gama de motorizări, suntem convinși că Toyota va aduce în Europa doar propulsoarele diesel. Vorbim despre unitatea de 2,4 litri de 147 CP și despre cea de 2,8 litri și 174 CP.

Ultima, dar nu cea din urmă premieră a niponilor o constituie Proace Verso, utilitara capabilă să transporte pnă la 9 persoane. Cu detalii complete despre cele trei premiere pregătite de Toyota vom reveni după debutul de la Geneva.

Adaugă un comentariu