Volkswagen Crafter – Lista de prețuri pentru România

Volkswagen a publicat lista de prețuri pentru noul Crafter. Modelul este disponibil în România începând de la 27.243 de euro cu TVA. Pentru această sumă, clienții vor primi un Crafter cu cabină dublă cu benă echipat cu motorul de 102 CP. Cea mai accesibilă versiune furgon pleacă de la 27.585 de euro cu TVA.

Noua generație Volkswagen Crafter va putea fi comandat în diverse lungimi (5986 mm, 6836 mm sau 7391 mm pentru furgonul), precum și înălțimi (2355 mm, 2590 mm sau 2798 mm pentru furgon). Alături de acestea, Volkswagen oferă și versiuni cu cabină simplă și cabină dublă și nu numai.

În versiunea cu tracțiune față, Volkswagen Crafter oferă o capacitate de încărcare maximă de 18,4 m3 cu o masă totală maxim autorizată cuprinsă între 3,0 – 4,0 tone.

La interior, modelul german poate fi comandat cu scaunele cu suspensie ergonomică ergoConfort ce poartă sigiliul AGR. Acestea oferă suport reglabil pentru zona lombară, dar și funcție de masaj. În standard, Crafter vine cu geamuri electrice, închidere centralizată cu telecomandă, dar și cu o serie de sisteme proiectate pentru depozitarea diverselor echipamente electronice.

Sub capotă, Volkswagen Crafter va fi disponibil doar cu motorul de 2,0 litri TDI EA 288. Acesta va fi oferit în trei niveluri de putere de 102 CP, 140 CP și 177 CP. Unitatea va putea fi cuplată fie la o cutie manuală, fie la una automată, iar tracțiunea este pentru toate gusturile (față, spate, 4Motion).

Adaugă un comentariu