Volkswagen jeans up! – Poze și detalii oficiale cu ediția specială a citadinei germane

Volkswagen a publicat primele imagini și detalii oficiale cu ediția specială jeans a modelului de oraș up!. După cum ați intuit, noua versiune a fost inspirată de materialul denim, produsul care se utilizează pentru fabricarea celebrilor blugi.

La exterior, Volkswagen jeans up! a primit o caroserie cu dungi de culoare albastră, capace cromate pentru oglinzile exterioare și jante de 16 inch din aliaj. De asemenea, noua versiune a citadinului german dispune de proiectoare de ceață și de geamuri cu tentă.

La interior își face apariția aceeași temă folosită pentru exterior. Scaunele prezintă cusături într-o nuanță contrastantă, iar pe spatele acestora, nemții au brodat buzunărașe care le imită pe cele folosite în industria textilă. Tot la interior, clienții care optează pentru Volkswagen jeans up! vor găsi un volan îmbrăcat în piele, un sistem de infotainment și praguri inscripționate.

În Germania, prețul unui astfel de exemplar pleacă de la 12.375 de euro, iar sub capotă clienții vor putea alege orice motorizare oferită și până acum în gama lui up!.

Adaugă un comentariu