5 opțiuni pe care șoferii tineri pur și simplu nu le înțeleg

Vremurile trec, mașinile se schimbă, șoferii tineri au tot mai multe cerințe când vine vorba de opțiuni. Există câteva dotări care în urmă cu câțiva ani erau futuristice, iar astăzi sunt de-a dreptul învechite. Iată cinci dintre acestea:

1. Casetofonul audio

În urmă cu 25 ani, acesta era la mare căutare printre șoferii de toate vârstele. Între timp, locul banalei casete a fost luat de CD și mai apoi de stick. Ce urmează?

casetofon

2. Ștergătoare ale farurilor

Au fost vremuri în care unele dintre automobile erau dotate cu ștergătoare la faruri. Astăzi, acestea au fost înlocuite cu orificii din care iese un jet de apă, la fel ca la parbriz.

stergatoare

3. Faruri reglabile din exterior

Cine se mai dă în ziua de azi jos din mașină să-și regleze farurile? Nimeni, pentru că totul se face din dreptul scaunului șoferului de la un buton. Parcă e mult mai comod așa, nu?

reglabile

4. Roată de rezervă normală

Din cauza dimensiunilor reduse, roțile normale de rezervă au fost înlocuite cu un kit de vulcanizare. Mulți nu sunt de acord cu această opțiune, dar parcă e perfect când e mai mult loc în portbagaj, nu?

roata

5. Faruri escamotabile

Vă mai amintiți de mașina Kit din serialul „Knight Rider’? Aceasta beneficia de faruri escamotabile care se ridicau din capotă. E drept, automobilul arăta mult mai sportiv astfel, dar genul acesta de faruri nu era destul de eficient mai ales că aveau un sistem de deschidere mai puțin evoluat la vremea respectivă.

faruri

Articole similare