5zbang: Vloggerul Selly și-a avariat mașina în urma unui accident. Cine e vinovat (VIDEO)

Vloggerul Selly a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia mașina sa a fost puternic avariată. A trecut mai puțin de o lună de la momentul în care și-a cumpărat acest autovehicul.

Citește și:

Nou record pentru cea mai lungă cursă ilegală din lume, cu un Mercedes-AMG E 63

Dacă folosești Uber, e bine să știi că de acum vei putea fi penalizat. Iată pedepsele

Unul dintre cei mai populari vloggeri din România și fondatorul trupei 5gang, Selly, a fost implicat astăzi într-un accident rutier în București. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit. Din concluziile preliminare, vina ar fi avut-o chiar vloggerul Selly.

Vloggerul Selly a obținut permisul de conducere în Noiembrie 2019, cu doar o lună înaintea evenimentului. Răsplata succesului tânărului influencer s-a materializat într-un Mercedes-Benz CLS, mașina visurilor sale, așa cum a descris-o într-o postare pe Instagram la momentul respectiv.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

damn, hard work pays off ? azi mi-am luat masina visurilor mele ? mercedes cls 2019 450 4M ❤️urmeza niste vloguri tank ???

O postare distribuită de SELLY (@selly) pe

Din păcate, nu s-a putut bucura mult de ea, întrucât avariile pe care le-a suportat par destul de serioase – a fost acroșată în dreptul montantului central, care, din imaginile de mai jos, pare că a suferit o deformare consistentă. Există posibilitatea unei reparații, dar decizia finală o va avea inspectorul de asigurări în urma demontării portierelor de pe partea stângă a vehiculului.

Mercedesul achiziționat de Selly, un CLS 450 4Matic, este animat de un motor cu șase cilindri în linie, cu 367 de cai-putere (+22 CP cu overboost) și 500 de Newton-metru și sprintează de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde. Prețul de pornire în România pentru acest model este de 74.753 de euro.

Unele publicații vehiculau că vloggerul Selly a plătit aproape 100.000 de euro pentru acest Mercedes-Benz CLS, dar lista de prețuri locale a coupe-ului cu patru uși nu relevă această situație.

Cel mai probabil, vloggerul Selly are și o asigurare de tip CASCO, care îl va ajuta să-și repare mașina într-un timp cât mai scurt și cu o cheltuială minimă. Din întreaga situație, putem doar să sperăm că tânărul vlogger a învățat o lecție și că va apela în viitor la o școală de conducere defensivă care să-l ajute să prevină asemenea accidente.

Adaugă un comentariu