Un celebru fotbalist român împrumută bani de la părinţi să-şi pună benzină în McLaren

Un celebru fotbalist român împrumută bani de la părinţi să-şi pună benzină în McLaren.  Clubul la care joacă nu a mai plătit salariile de acum trei luni!

Azi se împlinesc 90 de zile de la data la care fotbaliștii echipei Astra au încasat salarii. Atacantul Denis Alibec a răbufnit în vestiarul Astrei: „Am luat de la mama 150 de lei ca să-mi pun benzină în McLaren!’

Dacia Arkana – un nou suv coupe produs la Mioveni?

Mesajul atacantului era serios și îndreptățit, din moment ce el și colegii lui chiar n-au fost plătiți, doar că mașina pe care Denis o alimenta cu 150 de lei împrumutați e un McLaren de 170.000 de euro, se arată într-un material gsp.ro

Și-a cumpărat superautomobilul pe vremea când încă se mai afla la FCSB și credea că avea să urmeze un progres în carieră, un transfer în alt campionat, pe și mai mulți bani. Dar a ajuns înapoi la Astra, într-un loc în care nimeni nu mai finanțează afacerea!

Această situaţie nu este singulară în fotbalul autohton. Mircea Rednic vine la antrenamente cu un bolid de lux, un Bentley Continental, ce le-a luat ochii dinamoviștilor, un model de 200.000 de euro, cât bugetul de salarii al echipei pe o lună și jumătate.

taguri
Adaugă un comentariu