Cât costă o vilă în cea mai exclusivistă zonă de la marginea Bucureștiului? Este ideală dacă vrei un stil de viață activ pentru familia ta

Locuiești în Capitală și vrei să faci un upgrade imobiliar și să îți cumperi o casă mai spațioasă? Dacă îți dorești un stil de viață activ pentru familia ta, dar nu vrei să faci rabat de la confort și nici nu îți propui să te îndepărtezi prea mult de oraș, îți recomandăm să îți orientezi căutarea spre proprietățile disponibile în Chitila, cea mai exclusivistă zonă rezidențială din imediata apropiere a Capitalei.

O proprietate cu o poziționare excelentă în această zonă rezidențială de lux, ideală pentru cei care își doresc un standard de viață ridicat și apropiere față de oraș și față de diferite facilități, a fost scoasă recent la vânzare pentru suma de 385.000 de euro și se află la doar 15 km de București.

Vila pentru care lucrările de construcție au fost finalizare anul trecut se află la doi pași de Lacul Chitila și de Pădurea Chitila-Mogoșoaia, în vecinătatea Parcului Dendrologic și a Palatului Mogoșoaia. Familia ta va putea astfel să facă plimbări dese cu bicicletele prin pădure sau prin parcul palatului și să își petreacă măcar câteva momente de relaxare pe malul apei. În plus, nu va trebui să te deplasezi mult pentru a-ți face cumpărăturile sau pentru a lua masa, având în vedere faptul că în imediata apropiere a proprietății există mai multe magazine și chiar și un restaurant.

Galerie foto completă cu proprietatea AICI

Arhitectura cu un element aparte, mai exact acoperișul curbat, și ferestrele foarte mari care permit luminii să pătrundă din abundență în toate cele cinci camere oferă un aer fermecător proprietății.

Șemineul amplasat în livingul spațios, încălzirea prin pardoseală, bucătăria echipată complet și cele două terase, una exterioară cu o suprafață de 80 de mp și una interioară de 20 de mp, nu sunt nici ele aspecte de trecut cu vederea la această proprietate de lux.

Grădina dispune, la rândul său, de un spațiu generos, vila fiind construită pe un teren de 722 mp, și poate fi amenajată după gustul noilor proprietari, fiind pregătită deja pentru un sistem automat de irigare și având utilitățile necesare trase pentru o fântână arteziană.

Cu un preț de promovare sub valoarea de înlocuire, excelent raportat la calitate, întrucât pe de-o parte se dorește tranzacționarea și pe de altă parte mai sunt câteva aspecte de finisat – terasa, grădina – acest imobil este o oportunitate remarcabilă nu doar de a dobândi o proprietate de ultimă generație într-o zonă perfectă pentru imobilele cu destinație rezidențială și un stil de viață, ci și de investiție. Valoarea sa cu siguranță nu se va diminua în timp, dimpotrivă’, explică reprezentanții RE/MAX Freedom Group, parte a rețelei de agenții RE/MAX România, cei care au în portofoliu această proprietate.

Vezi AICI mai multe detalii despre această vilă exclusivistă din Chitila

 

Adaugă un comentariu