Cât costă o vilă nouă în zona centrală a Bucureștiului? Ar putea fi cea mai bună opțiune pentru familia ta

O proprietate în zona centrală a Capitalei vine cu multiple avantaje. Aceasta va fi întotdeauna valoroasă, dar este și o alegere ideală pentru cei care au un program foarte încărcat și își doresc să petreacă mai mult timp alături de familie, având în vedere faptul că proximitatea sa față de punctele-cheie ale orașului îi ajută pe proprietari să scape de orele petrecute zilnic în trafic.

O casă nouă într-o astfel de zonă unde predomină imobilele vechi poate reprezenta un avantaj în plus pentru cei care își doresc o locație bună, dar vor să beneficieze de siguranța și de confortul unei clădiri cu design modern.

O astfel de proprietate a fost scoasă recent la vânzare în apropierea Bulevardului Dacia, într-o zonă frumoasă și liniștită din București, situată la doi pași de Piața Romană.

Vila poate fi cumpărată cu 585.000 de euro, cuprinde 11 camere și dispune, în total, de o suprafață utilă de 251 de mp. Fiind foarte spațioasă, aceasta permite transformarea unor camere într-un birou amenajat după preferințele proprii pentru a-i oferi proprietarului posibilitatea de a lucra chiar și din confortul locuinței sale.

Galerie foto completă cu proprietatea AICI

Un avantaj în plus pentru cei care pun siguranța familiei pe primul loc este acela că imobilul a fost construit integral din beton, ceea ce îi oferă o rezistență sporită chiar și la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter.

„Vila în ansamblul său reprezintă o alegere ideală pentru cei care doresc să locuiască într-o clădire solidă, într-o zonă centrală a orașului, pentru o viață liniștită de familie și pentru un spațiu productiv de lucru’, explică reprezentanții RE/MAX Freedom Group, parte a rețelei de agenții RE/MAX România, cei care au în portofoliu această proprietate.

Terasa aflată la ultimul etaj care oferă o priveliște deosebită, garajul și curtea generoasă în care pot fi parcare până la trei mașini se numără și ele printre punctele forte ale vilei. Află mai multe detalii despre această proprietate AICI

Adaugă un comentariu