INNA, cursă cu mulți cai putere alături de Mihai Leu

Show la Mangalia în week-end, când a avut loc prima etapă a Campionatului Național Super Rally 2019 powered by Superbet. Pentru prima oară organizată la malul mării, această etapă a adus celor aproximativ 5000 de participanți în public show cu mulți cai putere, vedete invitate de către organizatori și mașini puternice sosite la start.

Dani Oțil este marele câștigător al etapei de la Mangalia: prezentatorul TV a obținut cel mai bun timp, la volanul unui monopost Radical SR4 – 02:32,025. Podiumul general este completat de Titi Aur, pe locul al doilea, la volanul unei Skoda Fabia R5, cu timp 02:33,560, și de Costel Cășuneanu, pe locul al treilea, la volanul unei Skoda Fabia R5, cu timp 02:36,279.

Și Mihai Leu, organizator al acestui campionat, și-a adjudecat prima treaptă a podiumului la Clasa 3A – mașini de peste 300 de cai putere cu o singură punte motoare, deși a avut probleme și și-a avariat o roată a Ferrari-ului 458 Challenge, ratând calificarea în finală.

Evenimentul de la malul mării a atras week-endul acesta multe vedete. Printre invitații lui Mihai Leu s-au numărat și INNA, care a acceptat provocarea cunoscutului campion de a se plimba cu mașina de curse a acestuia. Bolidul atinge viteza de 100 km/h în doar 3,1 secunde, astfel că experiența a fost una cât se poate de intensă pentru celebra artistă. „Mi-a promis că mă ia șoferul ei', a glumit Mihai Leu la finalul plimbării.

La fața locului s-au mai aflat și tenismena Ana Bogdan, dar și luptătorul K1 Benny Adegbuyi. Campionatul Național Super Rally 2019 powered by Superbet va continua la Târgu Mureș (14-15 iunie), Craiova (13-14 septembrie) și București (25-26 octombrie).

 

 

Adaugă un comentariu