Samsung lansează un concurs prin care poți câștiga 10.000 de euro sau televizoare QLED

Samsung lansează un concurs prin care poți câștiga 10.000 de euro sau televizoare QLED, campania derulându-se în perioada 7 iunie – 19 iulie 2018. Concursul se desfăşoară pe durata Campionatului Mondial de fotbal din Rusia, perioadă în care producătorii și retailerii se așteaptă ca vânzările de televizoare să crească puternic.

Cei care doresc să participe trebuie să cumpere orice model de televizor Samsung în perioada indicată și apoi să îl înregistreze sunând la numărul de telefon 021.2070016.

Regulamentul campaniei este disponibil la adresa: https://www.samsung.com/ro/superbigtv/, sectiunea Citeşte Regulamentul.

Extrageri săptămânale

Premiile se acordă săptămânal, prin tragere la sorți, iar premiul cel mare se acordă la finalul concursului, în lei. Prima extragere a avut loc deja în data de 15 iunie, iar următoarea va avea loc pe 25 iunie. Valoarea totală a premiilor este de 95.531 lei cu TVA inclus, iar impozitele pentru acestea sunt plătite de către companie.

Televizoare QLED, premii saptămânale

Modelul acordat ca premiu este Samsung QE55Q7FNATXXH , televizor lansat în anul 2018 şi care beneficiază de avantajele tehnologie Quantum Dot. Tehnologia integrată de acest televizor oferă o imagine excepţională, fără efect de burn-in, şi generează 1 miliard de culori.

De unde puteți cumpăra

Promotia este valabilă atât pentru comenzi on-line cât şi pentru achiziţiile din magazinele: Altex, Auchan, Carrefour, Cora, Dedeman, eMAG, Flanco, Media Galaxy, Metro, Samsung Plaza, Samsung Club. Campania se adresează doar persoanelor fizice.

Adaugă un comentariu