Volkswagen Amarok primește o motorizare nouă și modificări de interior – Update foto

Update: Volkswagen a publicat o galerie foto completă cu noua versiune a lui Amarok. De această dată, avem ocazia să vedem și interiorul lui Amarok.

2016 volkswagen amarok (8)

4.05.2016

În urmă cu câteva zile vă anunțam că divizia de vehicule comerciale Volkswagen pregătește o serie de modificări consistente pentru Amarok. Astăzi, pick-upul german a fost “dezbrăcat” de secrete cu ajutorul unui comunicat de presă.

Cea mai importantă noutate pregătită de Volkswagen o constituie apariția motorului V6 de 3,0 litri diesel. Propulsorul va fi oferit în trei versiuni de putere (163 CP, 204 CP și 224 CP). Motorul respectă normele de poluare Euro 6, iar vechiul 2.0 TDI, disponibil în două versiuni de putere (140 CP și 180 CP) dispare din oferta nemților.

Cea mai potentă variantă promite un cuplu motor de 550 Nm disponibil începând cu 1.500 rpm. Volkswagen Amarok facelift va fi oferit atât într-o versiune cu tracțiune spate, dar și o variantă cu tracțiune integrală. Conform oficialilor germani, în varianta echipată cu 4Motion și cutie de viteze automată cu opt trepte, modelul va integra și un diferențial Torsen.

2016 volkswagen amarok facelift (4)

O altă noutate o constituie apariția sistemului Servtronic încă de pe versiunea standard.

La interior, Volkswagen Amarok facelift primește un nou design pentru planța de bord și scaune ergonomice. Nu trebuie să uităm și faptul că Amarok va fi disponibil cu mai multe modele și dimensiuni pentru jante, fiecare fiind specifică versiunii de echipare.

Adaugă un comentariu