Audi SQ5 3.0 TFSI încântă simțurile celor prezenți la Detroit

Audi a prezentat SQ5 în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Modelul folosește motorul V6 TFSI de 3,0 litri care produce 354 CP și 500 Nm, cuplu disponibil între 1.370 și 4.500 rpm. Resursele unității pe benzină sunt manageriate cu ajutorul unei cutii de viteze automată cu opt trepte.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5,4 secunde, iar viteza maximă a fost limitată electronic la 250 km/h.

În plus, Audi a pus și mai mult accent pe partea dinamică. Conform oficialilor, noul Audi SQ5 vine cu modificări importante în zona suspensiilor, iar pe lista de opționale există și posibilitatea comandării unei suspensii adaptive care permite modificarea gărzii la sol cu 30 de milimetri. Totodată, nemții oferă încă patru moduri de rulare la cele standard (comfort, auto, dinamic şi individual).

2017-audi-sq5-3-0-tfsi-3

 

Audi SQ5 oferă o modularitate foarte bună la interior pentru un SUV de performanță, iar sistemul multimedia MMI este împrecheat cu sistemul audio Bang&Olufsen pentru exepriențe audio rafinate. Din toată această ecuație nu putea lipsi nici Virtual Cockpit și nici compatibilitatea cu Apple CarPlay și Android Auto.

Adaugă un comentariu