Geneva 2017: Subaru XV renaște în Elveția

Anul trecut, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Subaru a prezentat conceptul XV. Anul acesta, cu ocazia aceluiași eveniment, japonezii au expus versiunea de serie. Spre deosebire de vechea generație XV, noul model promite o arhitectură nouă, un design modificat și, bineînțeles, performanțe îmbunătățite.

Pentru început, Subaru XV pare că s-a cumințit în ceea ce privește designul. Chiar și așa, look-ul general scoate în evidență o mașină dedicată ieșirilor în natură. Spunem asta datorită gărzii la sol mari, a barelor de protecție și a pasajelor generoase.

Momentan, oficialii Subaru nu au venit și cu imagini cu interiorul, însă ne asigură că vom găsi un ecran tactil cu o diagonală de 8 inchi.

Așa cum spuneam și mai sus, noua generație Subaru XV vine cu o arhitectură nouă. Vorbim despre Global Platform, o arhitectură mai ușoară care promite o dinamică mult îmbunătățită.

Sub capota lui Subaru XV se află un motor Boxer de 2,0 litri revizuit aproape complet. Acesta oferă 156 CP și 196 Nm. Resursele motorului vor fi puse în valoare cu ajutorul sistemului de tracțiune Symmetrical AWD și a pachetului X-Mode.

Adaugă un comentariu