Revista Auto Bild nr. 10 din 11 mai 2017

Pentru acest număr al Auto Bild, povestea de copertă are în centrul atenției viitoarea generație a lui BMW Seria 3. Printre noutăți, o noua gamă de motorizări, inclusiv electrice. Citiți totul, pe larg, în numărul 10/2017 al revistei.

Salonul Auto de la Shanghai capătă o importanță din ce în ce mai mare în lumea auto mondială, iar acest lucru este reflectat de numărul și calitatea lansărilor de aici. De aceea, la rubrica Proiecte Secrete prezentăm modelele care vor fi realizate pe baza conceptului Cedric de către fiecare brand din cadrul Grupului Volkswagen.

Tot la Shanghai au fost prezentate conceptele mult mai apropiate de producția de serie ale viitoarelor SUV-uri electrice ale germanilor: Skoda Vision E, VW I.D. Crozz, Audi e-tron Sportback. Pe larg în cadrul rubricii Mașini Noi, unde mai puteți citi despre Range Rover Velar, BMW M550d xDrive și triada Citroën C5 Aircross/Opel Grandland X/Peugeot 3008.

Pentru rubrica Test Drive avem mai multe noutăți, printre care Skoda Octavia RS Combi  2.0 TSI, Ford Focus ST 2.0 EcoBoost sau SEAT Leon 1.4 TSI ACT. Noul Mercedes-AMG GT R a fost supus unui test extrem pe circuitul Contidrom din Hanovra (Germania), iar concluziile vi le prezentăm în acest număr al revistei.

Două teste comparative se adresează, pe de o parte, familiilor în căutarea unei mașini practice, pe de altă parte celor avizi de adrenalină. Pentru prima categorie avem o luptă între BMW 218d Gran Tourer, Kia Carens 1.7 CRDi și Opel Zafira 1.6 CDTi, în timp ce pentru amatorii de senzații tari avem  Audi S5 Coupé 3.0 TFSI quattro vs Mercedes-Benz E 400 4Matic Coupé.

Pentru rubrica Second-Hand, Hyundai i30 își demonstrează calitățile și este apreciat aproape la fel de mult ca un model premiu. Pentru referință, noi am ales Audi A3. Se va ridica la înălțimea așteptărilor? Aflați din nr. 10/2017 al Auto Bild.

În încheiere, un nou test David vs Goliat, avându-i ca protagoniști pe Suzuki Ignis și Bentley Bentayga. Ceea ce s-a întâmplat până la final este cu adevărat surprinzător.

Adaugă un comentariu