Revista AUTO BILD nr. 13 din 22 iunie 2017

Povestea de copertă a acestei ediții a revistei AUTO BILD are în centrul scenei viitoarea gamă de SUV-uri Audi. Compania germană va insista în viitor pe automobile compacte şi subcompacte.

Visul unui miliardar excentric a prins viaţă, cu ajutorul echipei de design de la Rolls-Royce. 11 milioane şi patru ani mai târziu avem rezultatul: Rolls-Royce Sweptail despre care puteți citi toate detaliile în cadrul rubricii Mașini noi.

Cele mai noi modele intrate e piață vă așteaptă cu impresii de conducere în cadrul rubricii Test drive. În acest număr avem VW Arteon 2.0 TSI 4Motion, Mazda CX-5, Mercedes-Benz Clasa B, Fiat 500L și Nissan Micra.

Înainte de a intra în detaliile testului comparativ din acest număr (BMW 430i coupe versus Audi A5 2.0 TFSI quattro) vă invităm la un nou concurs marca AUTO BILD, intitulat „Echipa de teste. Citiți în acest număr ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie și a face parte din echipa de teste AUTO BILD.

Ca model pentru rubrica de mașini rulate avem o propunere interesantă: Kia Sorento 2.2 CRDi 4WD.

În încheierea acestei ediții avem, ca de obicei, o poveste fascinantă: cu Dodge Challenger prin Vestul American.

Despre toate acestea și multe altele puteți citi în numărul 13/2017 al revistei AUTO BILD, aflat deja în rețeaua de difuzare a presei.

Adaugă un comentariu