Revista AUTO BILD nr. 14 din 6 iulie 2017

Tema principală a acestei ediții a Auto Bild își propune să răspundă la o întrebare existențială pentru potențiali clienți ai mașinilor de clasă compactă: Să fie un SUV sau un break? Răspunsul îl veți putea avea după ce analizăm trei perechi de mașini sosite din viitor: Ford Kuga/Ford Focus Turnier, Skoda Kodiaq Coupé/Skoda Octavia Combi și VW Tiguan Coupé/VW Golf Variant.

Secretele mașinilor care vor ajunge pe piață în lunile următoare sunt prezentate în cadrul rubricii Mașini noi. În acest număr al revistei Auto Bild avem pentru dumneavoastră viitoarele VW Polo, BMW X3, Hyundai Kona și BMW Seria 6 GT.

Pentru cele proaspăt lansate, avem deja primele impresii de conducere, începând cu SEAT Ibiza 1.5 TSI FR și încheind cu spectaculosul Rolls-Royce Dawn, după ce am trecut în prealabil pe la volanul noului Renault Koleos și al lui Audi RS3 Sedan, cu ai săi 400 CP.

Iar pentru pasionații de comparații avem un test de SUV-uri compacte în care argumentăm cu cifrele pe masă de ce VW Tiguan rămâne regele acestui segment, chiar dacă e provocat constant de modele puternice ca Mazda CX-5, Kia Sportage sau Nissan Qashqai.

În cadrul rubricii de Second-hand vă propunem în acest număr Auto Bild unul dintre cele mai populare SUV-uri compacte de pe piață, răsfățatul Range Rover Evoque. Un răsfăț care poate fi destul de costisitor dacă astrele nu se aliniază în formație corespunzătoare.

În final, rubrica de Fascinație descrie o zi obișnuită pe circuit în compania unor modele iconioce, ca Nissan GT-R Track Edition, Audi R8 V10 Plus sau Porsche 911 Turbo S. Care va fi cel mai rapid pe circuitul Contidrom? Răspunsul și multe alte lucruri interesante îl veți găsi în revista Auto Bild nr. 14/2017, aflată deja în rețeaua de difuzare a presei.

Adaugă un comentariu