Revista AUTO BILD nr. 14 din 07 iulie 2016

Se prefigurează un nou profil de bestseller! Am condus în premieră națională noul Hyundai Elantra, o berlină de clasă compactă neașteptat de echilibrată pe toate planurile, care va face performanță în vânzări! Află care sunt atuurile noului model coreean și cât de rafinată este noua motorizare diesel de 1,6 litri, din articolul cover story de la pagina 12.

Trecem în liga profesionistă a limuzinelor executive, unde Volvo a venit cu o nouă navă-amiral: S90, plus versiunea break V90. Am condus în premieră noile modele suedeze, iar impresiile sunt dintre cele mai pozitive.

S-a tot vorbit, s-a zvonit, mulți n-au crezut, dar iată-l, s-a născut: BMW M2 Coupé. Un coupé de clasă compactă, cu 370 CP și 465 Nm, care face 0-100 km/h în 4,3 secunde și costă numai 60.900 de euro. Și-acum, că l-am condus pe Hungaroring, putem să confirmăm că merită fiecare cent!

Anduranța noastră cu Opel Corsa continuă, iar micul german se apropie de borna de 10.000 km. Cum se descurcă pe timp de caniculă? Cât de mult a crescut consumul? O să fiți surprinși de răspunsuri!

Vești bune din Spania: sora sportivă a lui VW Tiguan, botezată SEAT Ateca, chiar este un performer desăvârșit! Iată de ce ar trebui să se teamă rivalii coreeni.

Lista de teste din această lună continuă cu BMW 216d Active Tourer, Suzuki Baleno 1.2i, Peugeot 2008 1.2 PureTECH, BMW 420i Convertible și Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4MOTION DSG.

La rubrica Reportaj puteți citi impresii de la fața locului despre Concursul de Eleganță Sinaia, cel mai important eveniment din România dedicat mașinilor clasice, dar și despre spectaculoasa noastră cursă cu Soarele, în care am traversat țara de la Est la Vest, într-un timp record.

Cum se descurcă un SEAT Leon pe parcursul unui test de anduranță de 100.000 km? Excelent, până n-a mai mers deloc. Iar problema a fost una deloc ușor de trecut cu vederea…

La rubrica Practic am listat câteva remedii pentru zgomotele din mașină, pe care toți ne-am dori să le eliminăm, mai ales după un drum mai lung. Iar sfaturile noastre sunt foarte ușor de pus în practică.

Vedeta second-hand din acest număr este încă actualul Mercedes-Benz Clasa A, versiunea pre-facelift. Cunoscută pentru suspensia sa neiertătoare și pentru interiorul cam strâmt, compacta germană este totuși un companion plăcut, mai ales dacă este cumpărată la un preț atractiv.

Știai că Porsche a mai avut o tentativă de a lansa o mașină cu patru uși? Una foarte serioasă, care a fost la un pas de a intra în producție. Prototipul se numește Porsche 989 și a fost scos din arhivă pentru a face cunoștință cu noul Porsche Panamera, care tocmai a ajuns la cea de-a doua generație.

Lectură plăcută!

 

 

Adaugă un comentariu