Revista Auto Bild nr. 18 din 3 septembrie 2015

Numărul 18 al revistei Auto Bild prezintă primele informații despre noul Volkswagen Tiguan, modelul cu care constructorul german vrea să rescrie rețeta de succes a SUV-urilor compacte. Mai mare, mai rafinat și mai polivalent, noul model va fi acompaniat în viitor de două versiuni de caroserie menită să atragă și alte categorii de clienţi: un SUV cu șapte locuri și un SUV-coupé.

Dezvăluiri senzaționale la rubrica proiecte secrete: Audi va produce un rival pentru Tesla. Se numește Q6 și va fi un SUV cu siluetă de coupe și propulsie electrică. V-am trezit interesul? Și încă nu am spus nimic despre autonomia pe care o promite noul model e-Tron, programat să ajungă pe piață din 2018.

Noul Opel Astra și-a făcut apariția în România, prilej cu care l-am analizat din toate unghiurile și l-am măsurat cu mare atenție. Va fi mai bun decât predecesorul său? Verdictul îl puteți afla în revistă.

Tot în acest număr avem și primele informații despre noile Meredes-Benz Clasa C Coupé și Nissan Navara, pe care le vom admira în toată splendoarea la Frankfurt.

Noul Audi Q7 a devenit un invitat permanent al testelor Auto Bild, aducând de fiecare dată noi și noi argumente prin care își devansează rivalii din segment. De această dată avem primul test în România cu versiunea de motorizare 3.0 TDI de 272 CP.

Tot din rubrica teste trebuie menționate și Honda CR-V cu transmisia automată cu nouă trepte, Mitsubishi ASX facelift cu noul propulsor 1.6 DI-D de la PSA, Volkswagen Golf GTE și e-Golf, Mercedes-Benz C220 BlueTEC T-Modell, noul Renault Trafic 1.6 dCi și BMW 420d xDrive Coupé cu noul diesel de 190 CP.

Dacă ai valențe de pilot licențiat, mașina asta este pentru tine! Probabil cel mai extrem model Porsche de stradă, capabil să doboare recorduri după recorduri pe circuit, 911 GT RS ne-a lăsat cu gura căscată. Află care sunt supermașinile pe care noul Porsche le-a umilit în testul nostru, precum și motivele pentru care merită să investești peste 200.000 de euro în acest model, citind numărul 18 al revistei Auto Bild, disponibil la toate chioșcurile de ziare începând cu 03 septembrie.

Trecem în cealaltă extremă, a mașinilor economice, unde BMW încearcă se impună între compacte cu Seria 1 dotată cu un nou motor pe benzină de 1,5 litri, cu trei cilindri în linie.

La rubrica practic am adus în discuție controversatul agent refrigerant R1234yf, iar subiectul second-hand este Mercedes-Benz Clasa A (W169).

Ce poate fi mai frumos decât o zi pe Transfăgărașan cu noul Ford Mustang?  Ei bine, avem răspunsul: patru zile pe fascinantul Transfăgărășan, cu două modele Ford Mustang care ne-au umplut sufletul de emoție. Povestea, în numărul 18 al revistei Auto Bild, disponibilă la toate centrele de difuzare a presei începând cu 3 septembrie.

Adaugă un comentariu