Revista AUTO BILD nr. 22 din 27 octombrie 2016

În noul număr al revistei AUTO BILD România avem informații exclusive despre viitorul BMW X3, programat să debuteze pe piață în 2017. Se pare că acest model stârnește mari tensiuni în interiorul companiei bavareze, pentru că principalii rivali ai săi vor veni în curând cu variante propulsate exclusiv de motoare electrice. Cum va riposta BMW și care sunt atuurile viitorului X3, puteți afla din Auto Bild nr 22, disponibil în toate centrele de difuzare a presei din București și din țară începând de joi, 27 octombrie 2016.

Rămânem în tabăra bavareză, unde tocmai a fost lansată cea de-a doua generație a Seriei 5. Și aveți ce citi despre noua limuzină BMW, care se apropie cu pași mari conducerea autonomă!

Salonul Auto de la Paris din acest an ne-a mai conformat încă o dată că viitorul automobilului este electric. VW, Renault, Mercedes și Opel au venit cu noutăți care ridică standardele de autonomie la peste 400 km. Iar noua Ampera-e este deja gata de producția în serie și va rula chiar și 500 km cu o singură încărcare.

Trecem la testele cu modele noi, unde cap de afiș este noul Renault Megane Sedan. Tot aici puteți citi și impresiile noastre despre Volvo V40, Renault Clio, Opel Corsa sau Audi A5. Și pentru că se apropie sezonul rece, am făcut și un test comparativ de anvelope all season, pe care să le puteți folosi cu încredere indiferent de vreme sau perioada anului.

Noua modă a farurilor cu tehnologie laser ne-a determinat să facem și o analiză a diverselor soluții de iluminat pe care le oferă constructorii. Merită banii farurile laser sau mai bine optăm pe cele cu LED, care au devenit tot mai accesibile?

La second-hand am analizat fiabilitatea celei de-a treia generații a lui Renault Clio, iar la rubrica fascinație am testat un Glodhofer AST-1X, cel mai puternic tug de tractat avioane din lume.

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu