Revista AUTO BILD nr. 24 din 26 noiembrie 2015

Primul număr al revistei AUTO BILD din această iarnă vine cu informații proaspete din industria auto și cu o doză generoasă de noroc. Una de peste 4,8 metri mai exact, pe care cei de la Renault au denumit-o foarte inspirațional: Talisman. Noua limuzină de clasă medie a constructorului francez are o misiunea clară: să racoleze din clienții lui VW Passat, Ford Mondeo, Skoda Superb sau Mazda6. Iar dincolo de norocul sugerat de nume, Talisman se bazează și pe tehnologie, confort și eficiență. Însă este suficient de bun pentru a se impune între rivalii consacrați? Răspunsul îl puteți afla din numărul 24 al revistei AUTO BILD, disponibilă în toate centrele de difuzare a presei.

Revenind la contextul climatic actual, nu pare vremea perfectă pentru a lansa un cabrio, nu? Nici dacă este vorba de unul dezvoltat dintr-un SUV cu tracțiune integrală? Nu, n-am încurcat informațiile, pentru că Land Rover chiar a prezentat versiunea de serie a lui Range Rover Evoque Cabrio, pe care îl vom vedea curând și în showroomuri.

Tot acum avem primele infromații după testul internațional cu noul Audi Q7 e-tron, care promite un consum mediu de numai 1,7 l/100 km. Însă cât de apropiată de realitate este această valoare și când va ajunge acesta în România? Poftiți de citiți în revistă. Tot în acest număr am testat Fiat 500X 2.0 Multijet 4×4 cu transmisia automată în nouă rapoarte și BMW 730d xDrive, iar testul în duet realizat de Alin Ionescu și Monica Cismaru cu Renault Captur & Clio merită un plus de atenție. 

Pentru că acest număr al revistei AUTO BILD se va afla la chioșcurile de ziare de ziua națională a României, am pregătit și un material special despre Dacia 1300 – mașina care a motorizat practic țara noastră și a făcut din posesorii ei mecanici, șoferi, pasionați și amatori de călătorii. Cum este însă văzută astăzi o astfel de mașină și cât de ciudată este experinața de condus în contextul actual?.

În comparativul din acest număr, noul BMW X1 se înfruntă de la egal la egal cu Q3, încercând să se impună prin numoroasele atuuri tehnologice. Mai este capabil bavarezul să facă performanță după ce a trecut la noua platformă cu motor transversal?

La categoria sfaturi utile de sezon am detaliat pregătirea unei mașini pentru a fi condusă iarna, iar Volvo V60 face o figură frumoasă și în postura de model la mâna a doua.

În final, fascinația este ca de obicei, o desfătare. Iar în acest număr ți-l prezint pe Fred, un tânăr din Uganda, Africa, care își trăiește jobul de vis la volanul unei dube VW T2. Ah, și pe care a botezat-o Betty!

Încă nu te-am convins? Atunci am să las asta aici, poate te răzgândești.

OTXX5007 (1)

 

Adaugă un comentariu