Revista AUTO BILD nr. 5 din 04 martie 2016

Începând de joi, 3 martie, puteți găsi numărul 05/2016 al revistei AUTO BILD la toate centrele de difuzare a presei.

Audi își reinventează imaginea de marcă! Deși actualele modele din Ingolstadt arată mai bine ca oricând, se pare că designul mărcii din germane se va schimba dramatic în următorii ani, adoptând o imaginea mai futuristă. În plus, gama va fi extinsă cu noi modele de nișă, precum Audi Q4 și Audi City.

În plină desfășurare a Salonului Auto de la Geneva, am publicat și o scurtă prezentare a celor mai importante noutăți pentru piața din România, precum Ford Kuga facelift sau Peugeot 2008 facelift.

Kia face un salt spectaculos în calitate! Citiți impresiile din cadrul testului cu noua generație a lui Sportage, pentru a vedea la ce nivel au ajuns coreenii. Design, dotări, spațiu interior, calitate a asamblării, motorizări, ținută de drum și confort la rulare – toate au fost analizate, iar concluziile sunt surprinzătoare!

Tot în rubrica de teste puteți citi impresii despre Volkswagen Beetle 1.2 TSI, Lexus RX 450h, Mercedes-Benz Clasa G, SEAT Leon Cupra 290, Seat Ibiza Cupra, Audi A4 2.0 TDI și Toyota Land Cruiser.

V-ați întrebat vreodată cât de sigure sunt sistemele keyless de acces în mașină? Ei bine, rezultatele studiului realizat de noi nu sunt tocmai îmbucurătoare. Care sunt principalele metode prin care poate fi furată o mașină dotată cu acest sistem și cum vă puteți apăra de atacuri, într-un reportaj unic, marca AUTO BILD.

SUV-urile continuă să câștige teren, iar numărul ofertelor crește constant, de la lună la lună. Ultimul venit între modelele de clasă mică, Honda HR-V, este pus față în față cu noul Suzuki Vitara S și bestseller-ul Opel Mokka, pe care îl vom vedea în haine noi la Geneva.

Subiecții second-hand din acest număr sunt pentru cei care trăiesc pe picior mare: BMW X6 (e71) și Mercedes-Benz Clasa S (W220). Cât de pretențioase sunt acestea la întreținere și la ce trebuie să fiți atenți pentru ca reparațiile să nu evolueze într-un dezastru financiar? Răspunsul îl puteți găsi în cele două articole din revistă.

În încheiere, am pregătit un material fascinant despre o legendă a modelelor supersport: Dodge Viper ACR. Capabil să-i dea o lecție usturătoare chiar și hypercarului Porsche 918 Spyder, acest atlet își trăiește ultimul an din viață, pentru că viitorul este prea restrictiv pentru ca un motor V10 de 8,4 litri să mai respire liniștit.

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu