Revista AUTO BILD nr. 8 din 14 martie 2016

Numărul 08/2016 al revistei AUTO BILD este disponibil în toate centrele de difuzare a presei din București și din ţară începând cu miercuri, 14 aprilie.

Hyundai scoate un nou hit! În ton cu moda crossoverelor și a modelelor urbane cu look de offroader, coreenii lansează noul i20 Active, un model cu design interesant și armonios și cu performanțe remarcabile. Află totul despre noul i20 Active, în primul test în România pe care l-am detaliat într-un articol amplu.

Rubrica de mașini noi a revistei are o densitate impresionantă de cai-putere pe pagină, debutând cu noul Audi R8 V10 Spyder și continuând cu ultima evoluție a lui Nissan GT-R. Nu la fel de puternică, dar la fel de exotică și de sexy este și noua Mazda MX-5 RF, iar după o lungă așteptare, avem și primele detalii despre noua Tesla Model 3.

În exclusivitate pentru presa auto din România, AUTO BILD este prima publicație care a testat deja perla SUV-urilor de lux: noul Bentley Bentayga. Se ridică acesta la nivelul așteptărilor pe care le setează prestigiul mărcii și prețul de peste 200.000 de euro? Verdictul, în revistă.

Lista de test continuă cu BMW 116d Efficient Dynamics, DS 5 BlueHDi 180, Renault Talisman 1.6 dCi 160 EDC și BMW 330e, toate testate în România.

Cât de performante sunt modelele cu tracțiune integrală Mazda? Pentru a răspunde la această întrebare, am fost la o demonstrație de abilități off-road în sudul Spaniei, unde am testat CX-3, CX-5 și Mazda6 AWD în cele mai vitrege condiții, pe care cel mai probabil nu le vor întâlni niciodată în exploatarea normală.

Care anvelope de vară își merită banii? Am comparat 50 dintre cele mai populare modele disponibile pe piață, testându-le în cele mai variate scenarii, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere.

La rubrica practic avem sfaturi utile despre întreținerea bateriei, iar actorul second-hand din acest număr este Skoda Octavia II, un model foarte apreciat, care acum are și un preț accesibil.

Fascinația readuce în atenția tuturor o legendă pe care mulți o uitaseră: Honda NSX. La 10 ani de la pensionarea modelului anterior, japonezii revin cu un supercar electrizant, dotat cu cele mai noi tehnologii din industrie.

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu