Oficial: Ford C-Max si Grand C-Max facelift – Monovolum la puterea a doua

In cursul zilei de luni, Ford Romania a publicat o imagine teaser cu C-Max facelift.

Astazi, oficialii Ovalului Albastru au prezentat detaliile complete si o galerie foto cu noile monovolume C-Max si Grand C-Max facelift.  Asa cum probabil ati intuit, cele doua versiuni ale monovolumului american vor fi expuse in cadrul Salonului Auto de la Paris.

 

Ford C-Max si Grand C-Max – Design

Asa cum era de asteptat, la nivel exterior, cele doua versiuni ale monovolumului de peste Ocean au primit grila frontala de dimensiuni mari, blocurile optice cu lumini diurne integrate si o zona posterioara ceva mai curata si mai atragatoare. Conform oficialilor, noile C-Max si Grand C-Max facelift vor fi disponibile cu si mai multe culori exteriore si cu jante cu un design nou.

ford c-max facelift (13)

Ford C-Max si Grand C-Max – Interior

La nivel interior, cele doua versiuni ale monovolumului Ovalului Albastru vin cu generatia a doua a sistemului de infotainment SYNC. Acesta comunica cu soferul si pasagerii prin intermediul unui ecran tactil de 8 inch. Un plus in dreptul acestui capitol ar fi numarul mai mic de butoane si materialele de o calitate superioara.

Citeste si: Noua generatie Ford S-Max – Primele imagini si detalii

Un alt lucru care impresioneaza la noile C-Max si Grand C-Max faeclift este antifonarea. Printr-o serie de artificii, americanii au reusit sa inlature vibratiile neplacute de la interior, in timp ce sunetul motorului este si mai bine tinut in afara habitaclului.

ford c-max facelift (16)
Ford C-Max si Grand C-Max – Motorizari

Noile Ford C-Max si Grand C-Max facelift vor fi disponibile in standard alaturi de sistemul Auto-Start-Stop pe motorizarile EcoBoost si pe unitatea de 2,0 litri TDCi.

In dreptul unitatilor pe benzina, Ford va oferi motorul de 1,0 litri EcoBoost in versiunile de 100 si 125 CP, dar si propulsorul de 1,5 litri EcoBoost. Pentru fanii motoarelor diesel, Ford a pregatit agregatul de 2,0 litri TDCi si pe cel de 1,5 litri TDCi de 120 CP.

Citeste si: Ford Focus: un facelift care schimba totul

In afara acestor noutati, Ford C-Max si Grand C-max vor sosi alaturi de o directie imbunatatita, de suspensii revizuite si de o serie de sisteme de siguranta precum Active Park Assist, Perpendicular Parking, Cross Traffic Alert, Active City Stop si Active Braking.

 

Adaugă un comentariu