PARIS 2014: Peugeot 508 facelift va debuta in capitala Frantei

Peugeot a publicat astazi o serie de detalii noi si o galerie foto completa cu 508 facelift.

Sedanul francez va debuta in aceasta versiune in cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care isi va deschide portile la inceputul lunii viitoare.

La nivel exterior, Peugeot 508 facelift soseste cu noua grila intalnita pe mai toate modelele gamei, cu blocuri optice si stopuri revizuite, cu o capota imbuantatita si cu spoilere restilizate.

Versiunile de top ale lui 508 facelift vor primi blocuri optice cu tehnologie LED, in timp ce variantele de echipare de la inceputul listei vor sosi cu lumini cu halogen. Indiferent de versiunea aleasa, luminile diurne, semnalizatoarele si proiectoarele de ceata dispun de lumini LED.

La interior, versiunea Active a lui 508 facelift va sosi cu un ecran de 7 inch in standard, iar variantele de caroserie RXH si GT vor beneficia de Head-Up Display, de o camera pentru mersul cu spatele si de senzori pentru unghiul mort. De asemenea, 508 facelift va sosi cu noua generatie Peugeot Connect Apps.

Peugeot-508-facelift-69

 

Noile motorizari ale lui Peugeot 508 facelift

Marea surpriza apare sub capota versiunii RXH acolo unde clientii vor gasi un motor diesel de 2,0 litri BlueHDI capabil sa produca 180 CP. Resursele acestuia vor fi manageriate de noua transmisie automata EAT6 cu sase rapoarte. In aceste conditii, 508 facelift RHX va avea un consum de carburant in regim mixt de 4,6 litri la 100 de kilometri.

In ceea ce priveste trenul de rulare diesel-electric HYbrid4, acesta va ramane in continuare in gama.

Peugeot-508-facelift-105

Versiunea berlina va primi si ea un motor nou de 1,6 litri THP capabil sa ofere 165 CP si sa respecte normele de poluare Euro 6. Acesta va inlocui vechiul 1,6 litri Euro 5 de 156 CP.

Vezi aici toate premierele anunțate pentru Salonul Auto de la Paris 2o14

Adaugă un comentariu