Andre Lotterer ii va lua locul lui Kamui Kobayashi in Marele Premiu al Belgiei

Locul lui Kamui Kobayashi, de la Caterham, pentru Marele Premiu al Belgiei va fi luat de germanul Andre Lotterer, pilot ce are in palmares trei victorii in cursa de 24 de ore de la Le Mans.

in varsta de 32 de ani, Lotterer a pilotat in cursele de anduranta pentru Audi. El nu este la primul contact cu un monopost, avand experienta si in campionatul Super Formula din Japonia. De asemenea, germanul a mai avut tangente cu Formula 1 în 2002, atunci cand a fost pilot de teste pentru Jaguar.

„Sunt foarte incantat ca am reusit sa ajung in Formula 1. Vreau sa le multumesc celor de la Caterham pentru aceasta sansa. Imi place mult circuitul de la Spa, este foarte aproape de locul unde am crescut, asta il face foarte special pentru mine,’ a spus Lotterer.

Christijan Albers, unul dintre noii sefi de la Caterham, admite ca echipa are nevoie de performante. „Vreau sa vad rezultate, asta e cel mai important, sigur pentru o echipa cum este Caterham si bugetul este o componenta importanta,’ a declarat Albers.

De partea cealalta, japonezul Kamui Kobayashi crede ca inlocuirea sa a fost o mutare buna. „Cred ca este ceea ce avem nevoie. Aducerea lui Lotterer a fost mutarea potrivită. Avem nevoie de o schimbare daca vrem sa supravietuim.’
Oficialii Caterham au anuntat ca japonezul va ramane la echipa.

Via | Sportnews

Adaugă un comentariu