Sebastien Ogier câștigă Raliul Mexicului; Simone Tempestini abandonează pe ultima probă

Sebastien Ogier are un început de sezon perfect. După trei etape, francezul are tot atâtea victorii în cea mai importantă competiție de raliu la nivel mondial. Deși acesta a criticat în dese rânduri ordinea de start, acesta reușește un parcurs excelent adjudecându-și nouă victorii din totalul celor 21 de probe desfășurate în Raliul Mexicului.

Pe locul secund al etapei s-a clasat Mads Ostberg, în timp Andreas Mikkelsen a terminat pe locul al treilea al podiumului. La general, Ogier are un avans de 34 de puncte în fața lui Mikkelsen, în timp ce pe trei, la o distanță de 46 de puncte se află Thierry Neuville.

După parcursul excelent din Raliul Suediei, Simone Tempestini se apropia cu pași mari de o nouă performanță remarcabilă în Raliul Mexicului. Din păcate, juniorul NRA (Napoca Rally Academy) a abandonat în a doua jumătate a ultimei probe speciale.

Diferențialul mașinii de competiție a cedat, iar echipajul Tempestini Chiarcossi s-a văzut nevoit să uite Raliul Mexicului și să se gândească la următoarea etapă din Argentina.

Sursa | AutoRally | Foto

Adaugă un comentariu