Simone Tempestini se impune în Raliul Zăpezii de la Covasna

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat iubitorii de motorsport din țară s-au putut delecta cu Raliul Zăpezii de la Covasna.

Echipajul Simone Tempestini – Dorin Pulpea a reușit să se impună alături de un Subaru Impreza, în timp ce pe doi a sosit un alt echipaj Napoca Rally Academy (NRA). Vorbim despre Florin Tincescu – Iulian Nicolaescu, juniori care au concurat pe un Peugeot 208 R2. Prin prisma acestui rezultat, Tincescu ocupă prima poziție în clasamentul 2WD.

Pe ultima treaptă a podiumului a venit echipajul Neagoie – Colceriu, cu o întârziere de 5 minute și 17,8 secunde.

“Vremea s-a încălzit mult și probele au fost foarte, foarte alunecoase, dar chiar și așa a fost un test extrem de util pentru Raliul Suediei. M-am simțit perfect în mașină și abia aștept acum să concurez în Suedia”, a declarat Simone Tempestini la finalul Covasna Winter Rally.

“A fost un început bun de sezon și sper să continuăm la fel și în Junior ERC. Condițiile au fost mult diferite față de cele din recunoașteri, dar în final ne-am simțit bine la volan și mă bucur că am obținut și un rezultat bun”, a declarat Florin Tincescu la finalul Covasna Winter Rally.

Sursa | Autorally

Adaugă un comentariu

Articole similare